У Вас это какой оператор - МТС, Мегафон?Свяжитесь по скайпу: orehovod-praktik
тел.+79787265605
Ильяс Серверович
У Вас это какой оператор - МТС, Мегафон?Свяжитесь по скайпу: orehovod-praktik
тел.+79787265605
Ильяс Серверович
Може варто таку інформацію отримати у Горіховій Асоціації? Це на той випадок якщо тут тобі непідкажуть.Доброго вечора. Планую посадити сад, розраховую на відшкодування витрат, за придбані саджанці, державою. Скажіть будь ласка чи обовязково купувати саджанці в підприємств виключно тієї області де буде сад, чи можна в інших. Якщо Підприємство по вирощуванню та продажі саджанців зареєстроване менш ніж ріктому? Які документи мені забовязані надати щоб підтвердити купівлю товару?
можливо тут хтось вкурсі дела???їМоже варто таку інформацію отримати у Горіховій Асоціації? Це на той випадок якщо тут тобі непідкажуть.
Здравствуйте!можливо тут хтось вкурсі дела???ї
Здравствуйте!Добрый день. Подскажите, планирую посадить 0,5 га фундука Трапезунд, район для посадки Одесская обл. Украина. Какая стоимость саженцев для начала 10 шт., сколько стоит доставка? Какая продолжительность жизни фундука?
Ильяс доброе время суток. Пишу пишу Вам в личку - и тишина! Дождусь утраОжидайте открытия нашего филиала в Украине.
Ответил....Ильяс доброе время суток. Пишу пишу Вам в личку - и тишина! Дождусь утра
Да. Видел. Читал. Спасибо!Ответил....
У Вас есть возможность узнать вопрос попутных машин? я попробую на территорию россии а потом поездом до Ровенской одласти.если интерисует пишите- тут есть личные сообщения??Доброго дня! Так же хочу приобрести саженцы. В Украину доставка не наладилась?